Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse by
Issue Date
Author
Advisor
Title
Subject
CNPq areas
Department
Program
Document type
Access type
Campus
Help
About haversting
Frenquently answer questions
Standard help
About TEDE
About BDTD
Sign on to:
My space
Receive email
updates
Edit Profile
English
Español
Português
TEDE
Browsing by Subject
Tempo de cozimento
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
???browse.sort-by.author???
issue date
submit date
???browse.sort-by.advisor???
???browse.sort-by.program???
???browse.sort-by.type???
title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date
Preview
Title
Author(s)
Orientador
Program
Type
16-Feb-2016
Alterações tecnológicas e químicas de grãos de feijão carioca durante o armazenamento em condições controladas
Almeida, Ana Julia Bispo de
Coelho, Silvia Renata Machado
Programa de Pós-Graduação "Stricto Sensu" em Engenharia Agrícola
Dissertação
19-Jun-2024
Branqueamento, hidratação e secagem no processamento de feijão comum
Paz, Carlos Henrique de Oliveira
Coelho, Silvia Renata Machado
Programa de Pós-Graduação em Engenharia Agrícola
Tese